blogTalk: Elena Zdjelar

elenaDule

 

Elena Zdjelar je poznato lice hrvatskog fitnessa i bodybuildinga. Vrlo zauzeta kako s pripremama tako i natjecanjima, ali i privatnim životom. Naime, Elena je supruga i majka. Svoje uspjehe i to isključivo na samom vrhu slaže kao kockice, a uz sav naporan profesionalni i privatni angažman Elena njeguje prekrasnu dugu plavu kosu koja zaokružuje njenu ljepotu. Vrlo pristupačna i u jeku samog natjecanja u Kopru našla je vremena odgovoriti na nekoliko pitanja.

Blondtips: Na tvom zadnjem natjecanju prije par dana u Kopru, zadivila si ne samo izvrsnom figurom nego i prekrasnom bojom kose. Kako uspijevaš održavati tako intenzivnu plavu boju kose?
Elena:  Hvala na komplimentu! Oduvijek sam plava i ne mogu sebe zamisliti sa niti jednom drugom bojom kose. O mojoj kosi brine već godinama frizerski salon "Glamur" u Poreču.
Blondtips: Budući da je bodybuilding vrlo zahtjevna disciplina kojoj je potreban poseban režim prehrane, da li imaš ikakve promjene na kosi ili vlasištu za vrijeme priprema?
Elena: Oduvijek treniram, ali počela sam se baviti fitnessom 2013. i od kako sam promijenila prehranu i zdravije se hranim vidim samo pozitivne promjene na koži i kosi. Kosa mi je sjajnija i gušća, te manje se kida.
Blondtips: Meni u teretani kosa uvijek stvara dodatan angažman. Što radiš s kosom za vrijeme vježbanja?
Elena: Za vrijeme vježbanja je uvijek vežem u rep.
Blondtips: Postoji sterotip o ženama u bodybuildingu: kažu da izgledaju muškobanjasto. U razgovoru s jednim mojim frendom koji je takvog mišljenja, on je pak ustvrdio da ti ne spadaš u tu skupinu jer imaš divnu kosu. Kakve su kose prema tvom iskustvu  drugih  cura koje se bave bodybuildingom?
Elena: Zahvaljujem se još jednom na komplimenti, iako mislim da ženstvenost nosimo u sebi. Ima cura koje nemaju mišića, a ipak izgledaju muškobanjasto. Ono što sam ja primijetila je da većina cura koja se bavi fitnessom ima jako lijepu i njegovanu kosu, razlog je i to što na natjecanjima kosa je isto tako važan adut.
Blondtips: Kako njeguješ kosu?
Elena: Njegujem kosu raznim maskama i uljima i gledam je što manje fenirati.
Blondtips: bi ušli kod Elene Zdjelar u kupaonicu koje bi proizvode našli?
Elena: U mojoj kupaonici biste zasigurno našli proizvode od Actyva, kao npr. bellessere oil, Actyva disciplina shampoo i Actyva nutrizione ricca mask.

XoXo Smart Blonde

4 comments

Leave a reply