Indola smooth serum za kosu; recenzija

IMG_3507Kad sam čula "bit ćete zadovoljni s ovim proizvodom" pomislila sam "ajde dobro, baš serum puno pomaže mojoj jako suhoj i izblajhanoj kosi" i s uzdignutim obrvama krenula sam u Indolinu serumsku avanturu. Pod sloganom "Think smart, think Indola" profesionalni visokofrizerski brend Indola  (ovdje o Indola proizvodima) nudi proizvode visoke za kosu po atraktivnim cijenama. U dosta širokoj paleti specijalnih proizvoda za sve potrebe kose susrela sam se sa Innova smooth serumom iz Innova styling kolekcije (ovdje link na styling kolekciju). Proizvođač navodi: Ovaj nevjerojatan serum za zaglađivanje pruža ultra zaglađeni, lijepo oblikovan, sjajan finish. Dizajniran je da ukroti kovrče i olakša oblikovanje, te pruži dugotrajan sjaj. U bočici na pumpicu dolazi nam 150 ml seruma pa cijeni od 73 kune ( ovdje link na proizvod ). Serum je strukture kao i gel za kosu, samo što nije ljepljiv i se lako razmazuje. Posebno me dojmio miris ovog seruma. Kad sam ga prvi put istisnula i pomirisala miris me onako laganim daškom odnio na stolicu frizerskog salona moje mame. Na stolici sam redovno sjedila i promatrala kako frizerka frizira moju mamu i s nestrpljenjem sam čekala onaj finish samo da mogu uživati u mirisu koji se širio salonom. Proizvod je najbolje koristiti na dva načina: na ručnikom prosušenu kosu i na već stiliziranoj frizuri.
Na ručnikom prosušenoj kosi
Ovaj serum me upravo na ovoj metodi osvojio. Kosu sam prala po standardnom postupku, dakle dva puta šamponiranje i balzam. Nakon što sam kosu prosušila ručnikom u malim količinama sam u više navrata nanijela serum po cijeloj kosi izostavljajući vlasište. Kada sam serum nanosila kosa je bila pomalo gruba na dodir, ali svega nekoliko sekundi kasnije postajala je svilenkasta. Prosušila sam fenom kosu do kraja te sam je peglala. Moram napomenuti da nisam prije peglanja nanosila ništa drugo na kosu pa ni serum. Peglanje je išlo zaista glatko i na 160 stupnjeva, a kod mene peglanje inače ne ide bez 200 stupnjeva.
Na stiliziranoj frizuri
Bilo da sam kosu stilizirala fenom, peglom ili je pustila da se suši na zraku uz beach wave sprej, serum je odrađivao vrhunsku stvar. Feniranje i peglanje bi završila s malom količinom seruma po vrhovima koji bi živnuli i prirodno se sjajili. Kosa nikako nije bila opterećena i nije zadržavala serum na površini. I kod ove metode imate istu situaciju s ponašanjem seruma na početku nanošenja kao i kod mokre kose. Na početku lagano gruba na dodir te sekunde poslije svilenkasto glatka. Serum sam na vrhove nanosila radi dodatne vlažnosti dva puta na dan. Uz što je kosa predivno mirisala, bila je lepršavija i neopterećena. Ono što me dojmilo kod beach wave frizure da serum nije pokvario učinak slanog spreja što dobar dio proizvoda, pogotovo ulja, znaju. Nakon nanošenja slanog spreja kosu sam prosušila na zraku te svega nekoliko kapi seruma bi stavila na kovrče. Kod pranja se nije trebalo posebno voditi računa oko ispiranja s kose jer je kosa i kod standardne procedure pranja bila čista i spremna za novi nanos seruma. Serum nije samo za ženske frizure nego i za muške.
I tako moja otpočeta Indola avantura se nastavlja zadovoljna, a i vi ćete, drage čitateljice i dragi čitatelji, moći uskoro otpočeti i svoju. Kako? Pratite moje iduće darivanje i krenite s Indolom kroz putovanje predivne kose.
Sastojci:IMG_3508

Kakva su Vaša iskustva s ovim proizvodom?

XoXo Smart Blonde

Tagssticky

1 comment

Leave a reply