Keune Sun sublime linija za kosu

S posebnom emocijom iz frizerskog praktikuma danas vas vodim kroz kratak pregled Sun sublime linije brenda koji je jedan od najprostranijih po našim frizerskim salonima: KEUNE. Ovaj brend dugi niz godina je pri samom vrhu frizerstva te uz atraktivna pakiranja, proizvode visoke kvalitete po pristupačnim cijenama nudi širok spektar boja za kosu i njegu kao i styling. Ja sam za ovo ljeto izabrala Sun sublime liniju koja se sastoji od šampona, regeneratora, maske za kosu, seruma za vrhove i ulja u spreju. Blagi šampon za kosu i tijelo s esencijalnim mineralima i antiklor kompleksom, provitaminom B5 hidratizira kosu i kožu te s kose odstranjuje proizvode za zaštitu od sunca, klor i sol iz morske vode, a dolazi u 250 ml pakiranju. Polimeri olakšavaju raščešljavanje kose. U tubici od 200 ml dolazi nam vrlo intenzivan regenerator za kosu izloženu suncu. Dubinski hidratizira kosu i ona se lakše raščešljava. Esencijalni minerali i shea maslac pružaju optimalnu regeneraciju kose, njegu i sjaj. UV filter štiti kosu od oštećenja prilikom izlaganja suncu i neodoljivog je mirisa. Za jaču njegu i revitalizaciju kose služi nam intenzivni tretman za suhu i poroznu kosu izloženu sunčevu zračenju, a dolazi u kutiji koja sadrži 200 ml proizvoda.. Sadrži esencijalne minerale, peptide žita, vitamin E i polifenole iz sjemenki grožđa koji intenzivno njeguju i štite kosu od oštećenja nastalih pod utjecajem sunčeva zračenja. Preporučuje se za sve tipove kose koje se izlažu kloriranoj ili morskoj vodi te prekomjernom sunčevom zračenju. Za super styling i vrhunsku zaštitu kose linija nudi čak dva proizvoda. Serum s vitaminom E, esencijalnim mineralima i proteinima ima visoko polirajuće svojstvo UV-zaštitnog sloja koji štiti kosu od negativnog utjecaja povišenog UV-zračenja. Dolazi u bočici na pumpicu i sadrži 25 ml seruma. Održava kosu u dobrom stanju i omogućava bezbrižno kupanje i sunčanje bez straha od oštećenja kose. Drugi proizvod je ulje sa zaštitnim faktorom 8 koje štiti kosu i kožu od isušivanja i štetnog utjecaja UV sunčevog zračenja. Oryzanol služi kao prirodan UV filter. Vitamin E potpomaže efekt Oryzanola te daje kosi volumen i sjaj. Squalane ulje formira tanki zaštitni sloj na kosi kako bi kosa bila hidratizirana. Dolazi nam u sprej bočici i sadrži 125 ml ulja.

Jeste probali nešto iz Sun sublime linije?

XoXo Smart Blonde

Tagssticky

10 comments

 1. Smart Blonde 1 kolovoz, 2015 at 10:39 Odgovori

  Kristina,
  mogu se dojmu ovako kratko priključiti. Ali, upotrebom cijele linije kosa postaje svila. Uskoro ide recenzija cijele linije.

 2. Smart Blonde 1 kolovoz, 2015 at 17:58 Odgovori

  Super! Svakako javi svoje dojmove. Moje gošće su oduševljene i čak su svoje kreme za sunce odbacile i samo ulje koriste.

 3. Smart Blonde 2 kolovoz, 2015 at 17:38 Odgovori

  I ja sam zadovoljna s njim. Općenito linija je vrhunska, a uskoro će biti detaljnije kad još provjerim neke stvari. 😀

Leave a reply