KEVIN MURPHY COLOR.ME boje za kosu

Iz frizerskog salona OPIUM u Zagrebu stižu lijepe vijesti za sve plavuše, ali i druge ljubiteljice i ljubitelje boja za kosu: Kevin Murphy COLOR.ME. Kad se govori o bojama ove palete govori se u prvom redu o visokoj kvaliteti proizvoda, ali i etičkom pristupu proizvodnji istih. Pod etičkim pristupom se misli da to da se proizvodi ne testiraju na životinjama. COLOR.ME ima četiri prednosti:
∗ molekula-kupola garancija
∗ bez amonijaka, parabena i bez PPD-a (alergen)
∗ zasniva se na medu, shea maslacu i naru
∗ sadrži mikropigmente i ima tkz. funkciju otezanja
Molekula-kupola garancija
U prošlosti se proizvode za bojanje kose mjerilo prema težini bez da se broj molekula uzimao u obzir. Nova tehnologija omogućila je Kevinu Murphiju prebrojati molekule i ustanoviti ih tako da je svaka molekula našla partnera. Kada molekule u bojama za kosu oksidiraju, nađu partnersku molekulu i naprave sigurnu vezu ili ostaju same. Samostalne molekule su štetne za kosu te izazivaju iritacije kože te su štetne za okoliš.
Bez amonijaka, parabena i bez PPD-a
Navedene sastojke nećete naći u niti jednom KM proizvodu. Što se tiče amonijaka tu se radi o vrlo agresivnoj kemikaliji koja može izazvati oticanje kutikule. Parabeni su konzervansi koji mogu promijeniti ravnotežu hormona koje dovodi do ranog puberteta, spontanih pobačaja i toksikacije tijela. PPD je supstanca boje koja izaziva alergijske reakcije i nadražaje kože.
Mikropigmenti i funkcija otezanja
COLOR.ME boje sadrže mikropigmente koji u vlas lako prodiru i tako manje uzrokuju oticanje kutikule. Tkz. funkcija otezanja zadužena je za to da oksidacijski proces tek krene kad je boja u potpunosti nanešena na kosu.
Promatrajući sliku boje može se reći da COLOR.ME na novo interpretira. Rezultati su harmoničniji, prirodniji i sjajniji. Definiraju se kao "prirodni multi tonovi". Paleta poštuje prirodni oblik kose i ne dovodi do neprirodnog rezultata.  Kevin Murphy spojio je tradiciju lijepih boja za kosu s novom tehnologijom na prirodnoj razini sastavivši boje od pomno odabranih sirovih i aktivnih sastojaka. Što se tiče plave boje, koja je posebno mene zanimala, iz salona OPIUM poručili su da i plavuše mogu konačno dobiti lijepe plave tonove izdvojivši ultra platinastu i platinastu blond nijansu. Boje se također diče s 4 do 5 tonova posvjetljivanja te vrlo dugotrajne pigmente.

Jeste probali Kevin Murphy COLOR.ME boje za kosu?

Smart Blonde

Tagssticky

2 comments

Leave a reply