Frizure u predblagdanskom duhu

U susret Božiću i kroz predblagdansko razdoblje nije samo da sjajan i blještav dekor želimo rezervirati za prostor nego želimo i same navijestiti najpozitivnije vrijeme u godini. Različite varijante frizura dolaze u igru te možemo mašti dati otvoren put: uvojci, pletenice, ukosnice, obruči, kristali, kamenčići. One djevojke koje vole romantično biraju pletenice na razne načine, one koje vole usmjeriti pažnju na sebe biraju blještave kristale dok one koje njeguju odvažan stil biraju obruče/trake za kosu. Naravno, za svaku frizuru nužno je kosu dobro njegovati te adekvatno stilizirati. Odabir šampona, balzama i maske za kosu su apsolutni imperativ, dok proizvode za stiliziranje biramo prema potrebama učvršćivanja frizure. Ulja u ovom hladnom periodu također igraju veliku ulogu na području zaštite, sjaja i hidratacije kose, a uz to kosa je izložena većem sušenju budući da pretežno boravimo u zagrijanim prostorijama. Donosim nekoliko zanimljivih prijedloga kako kosu možemo urediti u predblagdanskom duhu.

Smart Blonde

_____________________________________________
Nagradno pitanje: Koja dva patenta čine VICHY Dercos Energizing šampon?
1. Napišite ime FB profila preko kojeg pratite Blondtips FB profil
2. Ispod svog imena napišite odgovor
3. Podijeli ovu objavu na svom FB profilu da bude vidljiva javno/public
3. Objava dobitnice/dobitnika 20.11.2015.
Sretno svima!

 _________________________
DOBITNICA: Marija Alković
Hvala svima na sudjelovanju, a dobitnici čestitam te molim da se javi s podacima u inbox ili na desk@blondtips.com

Tagssticky

19 comments

  1. Katarina Bošnjak 19 studeni, 2015 at 16:59 Odgovori

    FB Katarina Bošnjak

    SP94 i Aminexil®-patentirane molekule protiv ispadanja kose koje također pomažu da ne dođe do prijevremenog starenja kose.

  2. Maja V.S. 19 studeni, 2015 at 18:22 Odgovori

    Obožavam frizure u kombinaciji sa pletenicom,svojoj malenoj stalno radim frizure,imam par zanimljivih stranica na kojoj pokazuju izradu frizura

Leave a reply