Avon Advance Techniques uvojci

AVON u svojoj širokoj paleti proizvoda posebnu pozornost poklonio je kosi linijom Advance Techniques. Unutar linije nalaze se proizvodi za njegu i stiliziranje kose te pomagala pri stilizaciji. Frizura koja odlično ide i na kosu koja nije svježe oprana i daje odlične uvojke, a napravi se u kratkom vremenu. Sve što vam je potrebno za izradu ovakve frizure: AVON češalj za ravnanje kose, AVON lak za kosu, AVON kopče za kosu, dvije trake za kosu, sprej bočica s običnom vodom.

image1image21. Kosu počešljati pramen po pramen AVON češljem za ravnanje kose. Taj češalj općenito dobro zagladi pramenove i odstrani kosu koja je već ispala ili se slomila što je čini urednijom. Kosu zatim podijeliti na gornji i donji dio, gornji dio pričvrstite kvačicama. Zatim prvu traku za kosu navucite preko glave i položite je oko vrata.

 

 

2. image3Traku za kosu lagano navucite preko donjeg dijela kose tako da je traka na kosi. Pramen po pramen prskajte s vodom. Ne morate cijelu kosu nego 3/4 pramena. Kada navlažite donji dio kose uzmite AVON Advance Techniques lak za kosu te posprejajte točno one dijelove koje ste prethodno navlažili vodom.

 

 

image43. Pramenovi mogu biti tanji ili deblji, ovisi o tome kakve uvojke hoćete. Ako želite uži val onda tanki, ako hoćete širi val kose onda deblje pramenove. Umotajte prvi pramen oko trake iz van prema unuta. Pramena ostaje malo visjeti kad ga umotate i taj dio uzmete s novim pramenom i umotate na isti način dok ne dođete do sredine. Kad dođete do sredine isti postupak uvijanja krenete s druge strane. Kada i drugu stranu umotate do sredine pramen zadnji umotajte do kraja oko trake.

image5image64. Zatim navucite drugu traku preko čela te ponovite postupak uvijanja pramenova oko trake. Poprskajte kosu vodom pa AVON Advance Techniques lakom za kosu te umotavajte pramenove oko trake.

 

 

image7image85. Tako umotana kosa može se osušiti ili sama ili fenom da ubrzate postupak. Trake skidate tako što prvo skinete gornju traku na način da je od čela prema natrag vučete i treskate tako da pramen po pramen isprada, isti postupak skidanja i sa donjom trakom. Uvojke nemojte češljati nego ih prstima razbacajte, a kosu složite po želji. Ja sam pramenove s prednjeg dijela prebacila jedan preko drugog i učvrstila ukosnicom. Završite tako što još jednom frizuru učvrstite lakom za kosu.

Smart Blonde

 

 

7 comments

  1. Katarina Bošnjak 27 studeni, 2015 at 13:03 Odgovori

    Isprobano kovrčanje sa trakom ,rezultati si još bolji nego sa onim spužvicama ili vitlerima, a ništa me ne žulja po glavi.

Leave a reply