AVON stiliziranje kose bez grižnje savjesti

Pomoću pegle za kosu i uvijača možemo načiniti prekrasne uvojke i valove bez da kosa pati. Uvjet je, doduše, da imate pomno odabran proizvod za termičku zaštitu kose. Na tržištu nalazimo električna pomagala koja zagrijavaju od 120 - 230 stupnjeva što može kosu dovesti do spaljivanja, pogotovo kada je riječ o višim temperaturama. Oštećena su mikro fina te koja dlaku s vremenom mogu dovesti do ispucalih vrhova, slamanja dlake te gubitka sjaja. Ovakva oštećenja se lako mogu izbjeći ukoliko koristite prije peglanja proizvod koji ima svojstva zaštite vlakana dlake od vrućine. AVON Advanced Techniques Styling Protect odličan je izbor kada govorimo o olakšavanju posla stiliziranju jer ima svojstva mjestimične zaštite na onim dionicama gdje dolazi do prejakog pregrijavanja. Također, kada se stilizira kosa koja nije suha ili se izvor topline neadekvatno koristi pri stiliziranju kosa zbog izgaranja počinje smrditi te pri izvedbi iz nje pari. Inače se sprej za zaštitu kose od topline nanosi ili na mokru, ručnikom prosušenu kosu ili već osušenu pred samo izlaganje.  Uz sprej za zaštitu od topline još nekoliko savjeta zaštite kose pri stiliziranju:

§ povesti računa da je kosa suha jer je mokra podložna većim oštećenjima
§ pomagala ne smiju biti stara ili trošna jer gube navučeni film zaštite
§ pri sušenju kose fen staviti na manje vruć zrak i ne približavati direktno
§ pri korištenju fena također kosu zaštitite sprejem za zaštitu od topline
§ nemojte štediti na spreju
§ redovno čistite svoja pomagala jer sadržavaju ostatke proizvoda na svojoj površini

Kad ste već kosu stilizirali kao poseban sjajni finish nekoliko potisaka na AVON Advanced Techniques Styling Shine sprej kosu transformira u sjajnu zvijezdu. Decentan sjaj i krasan miris kose dobijete tako što s udaljenosti od 20 - 25 cm kosu poprskate maglicom koja reflektira pigmente kose koji kosu čine življom i zdravijom. Sprej za sjaj kose može se koristiti uvijek pogotovo kose koje su suhe upijaju vrlo brzo proizvode pa je ponovno nanošenje čak i poželjno. Ovo je vrlo praktično pakiranje te stane u svaku žensku torbicu za predivnu kosu u svakom trenutku.
AVON zaista nudi kvalitetne proizvode za kosu po niskim cijenama, a uz poštivanje nekoliko koraka pri stiliziranju kose možemo je jako dobro očuvati. Očuvali kosu jedino možemo kvalitetnom njegom i dobrom zaštitom od vanjskih utjecaja. Zapamtite: kakvi vi prema kosi, takva ona prema vama!

Smart Blonde

5 comments

  1. Katarina Bošnjak 27 studeni, 2015 at 12:59 Odgovori

    Izbjegavam sprayeve za sjaj jer nekako uvijek imam osjećaj da mi se kosa duplo brže zmasti od njih,..Avonov nisam isprobala no budem i to promjenila uskoro.

Leave a reply