Tako svilena, tako mirisna: AVON kosa

Jedna od najpoznatijih priča braće Grimm kaže: „Zlatokoso, Zlatokoso, spusti kosu dolje!“ Ili priče iz 1000 i jedne noći gdje je lijepa i njegovana kosa i danas je vrijedna posvete i vremena. Iako trendovi izgled frizure direktivom mijenjaju, jedno se ipak ne mijenja: kosa treba biti zdrava i sjajna. AVON unutar svoje nadlinije Advanced Techniques nudi Smooth as silk liniju za podatnost neukrotive kose kao odgovor na sve veće zahtjeve klijentele. Namijenjena je svim tipovima kose. Linija sadrži pomno odmjerene i promotrene svilene proteine čija zadaća je kosu učiniti tako mekom da pod rukom klizi baš onako nježno kako to čini i sama svila. Upravo je svila ta koja je postala svojevrsno mjerilo za ljepotu kose pa zato često nailazimo kod opisa bilo kose ili proizvoda za kosu pojam "svilenkasta kosa", "kosa meka poput svile" itd. Opis "svilenkasta" nam hoće reći da kosa neotežano leprša, ima decentne reflektore pigmenta vlasi te je uredna i bez letećih dlačica. Dovođenje neposlušne kose i bez sjaja u tkz. "svilenkasto" stanje nije postupak koji se može ostvariti s jednim pranjem i stiliziranjem, nego je nužno odabrati prave proizvode i poštivati korake metode ophođenja s kosom. Uz dobar odabir proizvoda za kosu čiji naglasak je na svilenim proteinima dobro je dodati i proizvod za ravnanje kose te adekvatna pomagala tj. češalj. Kosu svilenkastu kao iz salona AVON zato nudi u komotnosti svoga doma, a što predlaže možete vidjeti kroz opis ove metode.

35840.jpg2001. Kosu operite sa AVON Advanced Techniques Smooth as silk šamponom za kosu tako što kosu šamponirate dva puta, a pri prvom pranju koristite malo više šampona nego pri drugom šamponiranju kose.

36046.jpg2002. Na mokru kosu nanesite AVON Advanced Techniques Smooth as silk balzam za kosu. Balzam se u pravilu drži oko jedne minute na kosi. Dok je balzam na kosu uzmite češalj i češljajte nježno po kosi kako bi balzam što više kose zahvatio. Isperite temeljito mlakom vodom.

prod_11622433. Ručnikom pokupite višak vode iz kose te AVON Advanced Techniques Styling Straight sprejem za ravnanje kose posprejajte mokru kosu pramen po pramen. Pripazite da ne stavite previše spreja i da pramenovi budu nešto deblji.

11564474. Kada nanesete sprej za ravnanje kose kosu fenom sušite i pri tome koristite AVON Advanced Techniques češalj za ravnanje kose. Pramenovi neka budu što uži te jedan po jedan sušite fenom od korijena prema vrhu nježno češljem izvlačeći jedan po jedan češljem.

ADCANCE_TECHNIQUES_SMOOTH_AS_SILK_Antikraeusel-Serum_m5. Kad se kosu osušili do kraja, osušenu kosu još jednom lagano prođite AVON Advanced Techniques češaljem za ravnanje kose. Kao ultimativni silk tuch nekoliko kapi AVON Advanced Techniques Smooth as silk seruma protrljajte kroz dlanove i nanesite na vrhove svoje kose.

Smart Blonde

4 comments

Leave a reply