Naši AVON dodiri

1886. godine, David H. McConnell, mladi čovjek koji je prodavao knjige kucajući na vrata, imao je san. Poduzetnik u srcu, odmah je prepoznao da su korisnici više zainteresirani za mirise i napustio posao prodavanja knjige kako bi kreirao čitavu liniju mirisa. Prvi mirisi nastali su u manjem prostoru veličine kuhinje te nazvani "Little Dot Perfume" set, a sastojao se od 5 mirisa: bijele ruže, ljubičice, ljiljana, suncokreta i zumbula. Sanjao je o osnivanju velike kompanije, ali i o društvenim promjenama 34 godine prije ženskog prava na glasovanje u Sjedinjenim Američkim Državama. Vjerovao da bi sve žene trebale imati pravo na ostvarivanje prihoda i "California Perfume" kompanija je rođena, pružajući priliku, neograničen potencijal i ljepotu. Danas, 125 godina kasnije, AVON je najveća globalna kompanija u direktnoj prodaji na svijetu. Danas je AVON među top 100 brandova u svijetu, koji prodaje 4 ruža za usne svake sekunde te svjetski lider u masovnoj prodaji mirisa. A evo što su rekli neki od hrvatskih korisnika AVON kozmetike:

image7 (1) Tibor Pichler, tonski tehničar HRT, Radio Zadar
"Avonova ulja su za moju kosu najbolja!"

 

 

 

image6 (1)Martina Lolić, Beauty blogerica, Dear Skin
"Za mene je Avon sinonim mirišljavih straniuca kataloga u kojima mi oči ispadaju svaki puta kada listam. Sinonim predivnih boja i očaravajućih mirisa, moj adut kada želim da me primjete  i najljepši ruževi koje imam. Trenutno uživam u divnoj nijansi Revenge koji priziva čaj i  kuhano vino i mami poglede gdje god se pojavim."

image4 (1)Katarina Bošnjak, čitateljica
"Kod Avona najviše volim što proizvod potkrepljuje rezultatima opis koji stoji na ambalaži. To mu daje kredibilitet, jednostavnost, učinkovitost i dostupnost po vrlo prihvatljivim cijenama."

 

image3 (1)Andrea Ević, čitateljica
"Za Avon sam čula još u osnovnoj školi kada je mama naručivala, dakle vjerna sam im 14 godina. Prvi parfem je bio Perceive, koji dan danas volim. Vrlo kvalitetna i po cijeni pristupačna kozmetika."

 

image5 (1)Maja Tončinić, čitateljica
"Silk" serum savršen! Svaki put mi je kosa kao nova. Kao da je ne farbam i kao da je ona mekana dječja kosica. I ne rade mi se čvorovi kad ga stavim"

 

 

image2 (1)Jasmina Sukalić, čitateljica i Avon Lady
"Više od 15 god sam AL tako da mi je teško bilo odabrati koje proizvode izdvojiti. Odabir je pao na Planet spa Caribbean Escape ( maslac ima zlatne čestice ), parfem Attraction i mlijeko za tijelo iz iste linije, i Avon gel lakove koji su trajni te Magic da se unese malo čarolije u ovo predbožićno vrijeme. Volim Avon koji kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cijenama privlači sve više korisnika. Bila je to ljubav na prvi i posljednji pogled."

 

image1 (1)Ines Tarandek, čitateljica
"Najbolji proizvodi za kosu, jednostavno ih moraš imati sve, jer jedan bolji od drugog. Uz sve to ima i super proizvoda za uljepšavanje od kojih također bar od svakog izdanja moraš imati po jedan "primjerak", a kad se sve skupi na hrpu ne znaš kojim bi se načinom krenuo uljepšavati jer kod njih nema najboljeg proizvoda jer su svi najbolji. Volim Avon jer volim vidjeti sebe uređenu svaki dan!"

Čitateljstvu se mogu samo priključiti i još jednom zahvaliti AVON-u na podršci pri ostvarenju Blondtips bloga od početka.
Hvala!

Smart Blonde

Tagssticky

6 comments

Leave a reply