KEUNE njega za plavu kosu+darivanje

Visokofrizerski brend KEUNE unutar svoje široke ponude proizvoda za kosu nudi i posebne linije za plavuše. KEUNE nudi točno ono potrebno za plavu kosu pogađajući svaki problem pojedinačno s kojim se susreću plavuše. Problem broj jedan je žuti ton koji se pojavi relativno brzo nakon farbanja, a posebno kod onih koje farbaju samo izrast. Drugi problem je isušivanje kose kroz korištenje tkz. ljubičastih šampona. Ja sam odabrala četiri KEUNE proizvoda za njegu i održavanje platinaste boje kose: Care Line Platinum Blonde šampon, Design Silver Reflex šampon, Design Blonde Enhancing Treatment i Design Repair Conditioner za suhu i oštećenu kosu. Ova kombinacija proizvoda pokazala se kao pun pogodak jer sam imala odličan platinasti ton i hidratiziranu kosu.
Care Line Platinum Blonde šampon
Ovaj šampon nam dolazi u simpatičnoj sivoj okrugloj boci te sadrži 250 ml šampona. Cijena mu je 56,90 kuna, a često zna biti na sniženju, dok je dostupan u KEUNE web shopu ( ovjde), KEUNE salonima, Müller i Nama trgovinama. Blagi šampon neutralizira neželjene žute tonove kod platinasto blond nijasi. Sadrži blonde shine kompleks za pojačavanje sjaja. Ekstrakti limuna i kamilice produžuju postojanost blond nijansi. Esencijalni minerali osnažuju vlasište i zaglađuju kosu. Redovitom upotrebom osvježava postojeće platinasto blond nijanse. Po boji je nježno ljubičaste boje i blagog mirisa te ne ostavlja ljubičaste pigmente po kosi, zato je njegova upotreba za fazu alimentacije kose tj. do dva tjedna nakon farbanja. Pranje kose odvija se po standardnom postupku tako što se kosa dva puta šamponira te ispire mlakom, više hladnom vodom. Nakon šamponiranja koristila sam Design Repair Conditioner za suhu i oštećenu kosu koji je kosu jako dobro hidratizirao. Šampon se također pokazao odličnim i u fazi preparacije kose tj. vremena dva tjedna od farbanja do idućeg farbanja i to kao šampon tijekom prvog pranja, dok se za drugo koristi Design Silver Reflex šampon.
Sastav:image4
Design Silver Reflex šampon
U atraktivnoj crnoj boci dolazi nam 250 ml tkz. tinta šampona po cijeni od 69,90 kuna, dostupan je u gotovo svim drogerijama te KEUNE web shopu. Odstranjuje neželjeno žutilo sa sijede ili bijele kose. Također, pogadan je za neutralizaciju žutila na izbijeljenoj kosi. Ovaj šampon sam koristila u fazi pripreme kose kad je žutilo bilo izražajnije. Prvo šamponiranje sam radila s Care Line Platinum Blonde šamponom, a drugo s Design Silver Reflex. Kosu bi oko jedne minute masirala šamponom te je lagano ispirala prstima pramen po pramen odvajajući. Budući da je šampon dosta bogat ljubičastim pigmentima kosa dok je mokra ima ljubičasti ton, no on se jako dobro kontrolira Design Repair balzamom na bazi arganovog ulja. Također problem dehidriranja kose kojeg znaju izazivati tkz. ljubičasti šamponi se s tim balzamom savršeno balansiraju. Imajte u vidu da će kosa dok je mokra imati nešto intenzivniji ljubičasti ton nego kad se osuši.
Sastav:image7

 

Design Blonde Enhancing Treatment

Korektivni tretman u pjeni dolazi nam u boci pod pritiskom, a 200 ml tretmana košta 84,90 kuna. Dostupan je u KEUNE web shopu, KEUNE saonima, Mülleru i Nama trgovinama. Pjena je blago ljubičaste boje te se može koristiti i unutar drugih linija za kosu, a koristi se ili premazivanjem cijele kose ili pojedinačnih pramenova. Meni je ovaj tretman već odavno u redovnoj postavi proizvoda za kosu. Posebno mi je koristan kad mi izrast požuti što se dogodi nekih 10-ak dana nakon farbanja. Tretman se nanosi na opranu i ručnikom prosušenu kosu te se jednostavno aplicira tamo gdje je potrebno, a tretman se ne ispire. Odličnim se pokazao i tamo gdje ne bi  Design Silver Reflex šampon dobro nanosila pa sam onda pjenom korigirala boju. Također ima efekt blagog učvršćivanja što se dobrim pokazalo na leteće dlake koje je dobro držao pod kontrolom, a kosa mi nije bila slijepljena.
Sastav:image6

Design Repair Conditioner za suhu i oštećenu kosu
U crnoj elegantnoj tubici dolazi nam 200 ml regeneratora po cijeni od 51,90 kuna. Izrazito lijepog mirisa ovaj regenerator sadrži organsko arganovo ulje bogato beta-karotenom, tocoferolima i omega masnim kiselinama. Ovi sastojci čine kosu čvršćom, sjajnijom i svilenkasto glatkom. Pantenol kontrolira ravnotežu vlažnosti i štiti kosu od dehidracije. Polimeri poboljšavaju podatnost kose. Odabir ovog regeneratora bio je pun pogodak jer nije posve ispirao ljubičaste pigmente nego samo one koji su bili viška, a s druge strane polimeri su bili na optimalnoj razini te je kosa zaista bila jako podatna. Regenerator sam koristila u obje faze i alimentacijskoj i preparacijskoj. Mekanu i razmazivu smjesu nanosila sam nakon šamponiranja te na kosi zadržavala jednu minutu te potom isprala mlakom vodom. Mekoća i miris kose su me posebno oduševili.
Sastav:image5
Sve u svemu investicija je posve isplativa kada uzmemo u obzir da dobijemo dobru njegu i lijep platinasti ton kose bez užasnog žutila. Također ova linija može dosta trajati tako da je isplativa i što je najvažnije plavoj kosi daje točno onaj hladni ton kojeg poznajemo isključivo neposredno nakon farbanja. Nema dvojbe da KEUNE uvijek iznova me oduševi svojom tehnologijom i ljubavi prema kosi, baš onako kao što je i prvi put kada smo se 1998. sreli ja i KEUNE.

Jeste probali nešto od KEUNE proizvoda za plavu kosu?

Smart Blonde

_____________________________________
Darujemo jedan KEUNE Design Repair Conditioner za suhu i oštećenu kosu, a pravila darivanja su:

PRAVILA DARIVANJA:
1. Upiši svoje ime ispod ovog članka u komentarima koje imaš na svom Facebook-u.
2. Na mojoj Facebook stranici klikni LIKE i SHARE (da bude javno/public) na objavu koja se nalazi na vrhu stranice (klik ovdje), nužno je LIKE staviti i na moju FB stranicu ukoliko već nisi.
3. Jedna je dobitnica.
4. Darivanje traje od 24.12.2015. do 27.12.2015, a objava je 28.12.2015. godine.
Sretno svima!

_________________________________________

Hvala svima na sudjelovanju, a dobitnici čestitam te je molim da se javi u inbox s podacima ili na desk@blondtips.com

DOBITNICA: Silvana Slavica

Tagssticky

37 comments

  1. Marija Rozić 24 prosinac, 2015 at 16:32 Odgovori

    Fb: Marija Rozić 🙂

    Imam prirodno plavu kovrčavu kosu i uvijek nastojim izabrati ono najbolje za nju. Keune još nisam isprobala, a baš bih voljela 😀

Leave a reply