AVON AT UV sprej za obojenu kosu+darivanje

Obojena kosa daje osobnost, predivne pigmente, reflektira lepezu kolora koje sadrže pigmenti zastupljeni u boji. Često doživimo da je naša boja nakon farbanja puna sjaja i žive boje koju čine refleksi pigmenata, no već kroz nekoliko dana naša boja nije više tako reprezentativna. Posebno su tu pogođene crvena i crna boja kose. Ono što zovemo ispiranje boje je u suštini otpuštanje pigmenata iz vlasi, a to otpuštanje uzrokuje više čimbenika. Neki od njih su neprilagođene maske za kosu kao i vanjski utjecaji, točnije UV zračenja. Da, UV zrake nisu aktivne samo tijekom ljeta, nego tijekom cijele godine. Zato je primjerena njega kose i njena zaštita apsolutni imperativ ako želimo prolongirati postojanje živahnih pigmenata steknutih farbanjem. Tu uz osnovnu njegu kosu valjda povesti brigu i o svakodnevnoj zaštiti kose čemu služe sprejevi posebno razvijeni i prilagođeni potrebama podrške farbane kose. AVON unutar svoje Advanced Techniques lepeze linija za kosu nudi i liniju za posebnu namjenu farbane kose kako bi kosa dobila potpunu njegu i svakodnevnu podršku u zaštiti vitaliteta i otpornosti pigmenata boje. Vrlo praktičan sprej po cijeni od 46 kuna (29 kuna, kampanja 02/2016) upravo je pravi čarobni eliksir u spreju koji sa svojom visoko razvijenom tehnologijom kosu čini ljepšom i mirisnijom kao i podatnom. Zato smo odlučili darovati jednu čitateljicu jednim UV sprejem za obojenu kosu, a pravila darivanja su slijedeća:

1. Upiši svoje ime ispod ovog članka u komentarima koje imaš na svom Facebook-u.
2. Na mojoj Facebook stranici klikni LIKE i SHARE (da bude javno/public) na objavu koja se nalazi na vrhu stranice (klik ovdje), nužno je LIKE staviti i na moju FB stranicu ukoliko već nisi.
3. Dobitnica je jedna.
4. Darivanje traje od 23.1.2016., traje do 30.1.2016, a objava dobitnica je 31.1.2016.

Sretno svima!

Smart Blonde

____________________________________________________

Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u darivanju, a dobitnici čestitam te molim da se javi u inbox ili na desk@blondtips.com

DOBITNICA: Jasmina Sukalić

29 comments

Leave a reply