Balea mlijeko za kosu od breskve i kokosa; recenzija

BALEA koja se može kupiti u drogerijskom lancu DM je niskobudžetni brend koji obuhvaća njegu tijela i kose. Unutar različitih linija proizvoda za kosu lansirali su mlijeko za kosu od breskve i kokosa čija je zadaća kosi dati vlagu, sjaj bez da otežava, štiti pri feniranju kose te olakšava češljanje. Inovativni repair complex obavija vlas te je štiti, ne sadrži silikone te je dermatološki ispitano.

Mlijeko nam dolazi u bočici na pumpicu i to 200 ml za svega 13-ak kuna. Po konzistenciji je kao lagani balzam za kosu, a po mirisu iako se kombiniraju mirisi breskve i kokosa, meni više ide na breskvu. Mlijeko sam nanosila, kako je i predviđeno, na opranu i njegovanu kosu te sam kosu dalje stilizirala. Mlijeko je leave-in proizvod tj. ne ispire se. Iako mi je kosa suha i upija sve što se stavi na nju, nije mi trebalo puno proizvoda. Kod ovog proizvoda je zanimljiva njegova multifunkcionalnost. Mogu ga koristiti osobe koje imaju masnu kosu umjesto regeneratora. Budući da ima svojstvo hidratacije i ne opterećuje kosu optimalna je njega za takav tip kose. Kod suhe kose primjenjuje se kao dodatna podrška standardnoj njezi kose. Ukoliko imate valove i kovrče kosu treba oprati i staviti samo mlijeko na nju kako bi se kosa hidratizirala, a neće valove deformirati. Ovaj proizvod znam često koristiti posebno nakon kemijskom tretmana kao dodatnu podršku za stabilizaciju vlage u kosi. Kosa zna lagano prvi dan mirisati na breskva-kokos miris kakav i izvorno ima, ali već idući dan se izgubi.
SASTAV:img_9533

Ovaj proizvod me uvjerio skroz i cijenom i učinkom. Zaista, cijena od 13-ak kuna nije velika, a učinak je stvarno za svaku pohvalu. Miris je onako tropski, podsjeća na ljeto i osvježenje što je kod mene plus. Također veliki plus je što je proizvod multifunkcionalan te je tako kroz različite metode primjeren svim tipovima kose, a uz to ne sadrži silikone. Mogu samo reći da odete do iduće DM trgovine i pružite priliku ovom proizvodu.

Da li imate iskustvo s BALEA Mlijekom za kosu od breskve i kokosa?IMG_6644

Tagssticky

7 comments

  1. Karolina Tušek 29 listopad, 2016 at 14:44 Odgovori

    Da, koristim ga od pocetka ljetaa i prezadovoljna sam 🙂 mekoca kose, lakse se rascesljava, miris divaan ma odlicno! 🙂

Leave a reply