ANNYER PARIS Glamour Glitter Hairspray; recenzija

Annyer Paris jedan je od dugotrajnijih brednova na našem tržištu. Široka paleta proizvoda za njegu i stiliziranje kose te dostupnost u drogerijama kao i povoljne cijene zaokružuju ovaj brend. Jedan je također od rijetkih brendova koji posjeduje lakove sa šljokicama u maloprodaji. Zaigrala sam se s dva laka, jedan sa zlatnim, a drugi sa srebrenim šljokicama. Da napomenem ovakve lakove sam koristila prije dosta godina, posebno za vrijeme srednje škole dok sam išla za frizerku. Vjerujem da gotovo nije bilo frizerke na maturalnoj večeri koja nije na svojoj frizuri imala šljokice, tako da sam se jako obradovala ponovno iz jedne druge perspektive sagledati svjetlucave lakove.
Glamour Glitter Hairspray dolazi u elegantnoj crnoj bočici pod pritiskom. Boja poklopca i natpis označavaju koje boje su šljokice u laku pa tako sa zlatnim poklopcem su zlatne, sa srebrenim srebrene. Zlatne šljokice su više primjerene toplim tonovima kose, dok su srebrene primjerene više hladnim tonovima. Bočica sadrži 125 ml svjetlucavog laka, a cijene je 22.99 kuna.
Prije upotrebe svjetlucavog laka kosu treba posve stilizirati jer ova vrsta laka nastupa isključivo kao završni dodir. Ukoliko frizura zahtjeva upotrebu laka ili drugog proizvoda za stiliziranje ovaj lak se može slobodno kombinirati pošto nema jako učvršćivanje i naglasak mu je na šljokicama. Bočicu se treba dobro protresti prije upotrebe kako bi se šljokice pokrenule i ravnomjerno izlazile na raspršćivač. Šljokice nisu velike, nego su sitnije, a stupanj svjetlucanja ovisi o količini nanosa. Lak se direktno nanosi na kosu i ponavlja onoliko koliko se šljokica na kosi želi.
Glamour Glitter Hairspray može se koristiti i na dnevnoj bazi za decentno podizanje sjaja kose. Na isfeniranu, ili kako god se frizura tijekom dana nosi, nanosi se lak dlanovima. Dakle, manju količinu laka poprska se po dlanovima te ih se lagano protrlja i odmah se prolazi dlanovima kroz kosu. Meni je ovo bila najdraža metoda jer je sjaj bio nosiv tijekom dana s obzirom na šljokice. Šljokice po kosi nisu uopće bile napadne, a lijepo su reflektirale.
Šljokice se s kose skidaju tijekom pranja kose i ne ostaju nakon pranja što je za razliku od prije odlično, pošto se prije šljokice ni nakon pranja kose nisu dale tek tako isprati.
Općenito gledajući uživala sam u korištenju svjetlucavih lakova i još ću, posebno jer dolazi božićno vrijeme. Također upotreba na dnevnoj razini me jako oduševila. Nažalost sliku s dnevne upotrebe nemam jer nije moguće uhvatiti aparatom ljepotu svjetlucanja. Također su uživale moje nećakinje jer curicama se posebno sviđaju šljokice. Kosu im lakovi uopće nisu lijepili, također valja naglasiti da imaju predivan miris. Da li bi opet koristila Glamour Glitter Hairspray? Nema dvojbe: DA!

Sastav:

 

3 comments

Leave a reply