KEUNE Miracle elixir; recenzija & darivanje

Koliko brend KEUNE postaje trendseter u profesionalnom frizerstvu pokazuju proizvodi koje u zadnje vrijeme uspješno lansira. Znatna crta ocrtava se u pomnom promatranju proizvoda na tržištu, njihovom problematiziranju i pružanju rješenja kroz nove uvide i tehnologije. Problem keratinskih veza u vlasi stavlja kako struku tako i znanost pred ogroman izazov. Iz KEUNE su zato lansirali terapeutski tretman Miracle elixir koja se sastoji od ampula i spreja koja je kompaktna sa šamponima i maskama iz Care linije. Proizvođač obećava do 80% obnavljanja vlasi te dvostruko mekaniju kosu.

Ampule

Tretman s ampulama radi se u frizerskom salonu. Nakon temeljitog pranja kose odabranim svilenim šamponom kosu se dobro prosuši ručnikom. U masku prema tipu kose se dodaje ampula te se tekući keratin lagano miješa s maskom dok ne postane kompaktna smjesa. Ampula inače dolazi u ambalaži od čvrste plastike te sadrži 2 ml tekućeg keratina. Ja sam koristila liniju Care Vital nutrition, šampon i masku te još i Keratin smooth. Maska se zatim nanosi pramen po pramen na kosu. Nakon što je cijela kosa premazana maskom kosu se umotava u ručnik te se ostavlja djelovati 20 minuta. Ja kako imam izrazito suhu kosu (prirodno i stečeno suha) ostavljala sam masku djelovati i 30 minuta. Maska se temeljito ispire vodom. Ono što sam već kod prve primjene osjetila je zaista bio sjaj kose i mogla sam je lakše ispeglati. Masku s keratinskom ampulom sam koristila svaki tjedan 6 tjedana uzastopno. Kosa mi je stvarno oživila, peglu sam zatim s 200 stupnjeva smanjila na 170 stupnjeva jer se mogla peglati pod tom temperaturom (iako afro kosa). Ukoliko imate jaka oštećenja kose kroz kemijski ili termički postupak svakako se odlučite za terapeutski postupak s ampulama u trajanju od 4 do 6 tjedana. Koristila sam ampule i prije što u masku što na spužvu pa infuziranje kroz fen, ali nikad nisam imala posebnih rezultata. Tu prije svega mislim na Collexia repair ampule nakon kojih više nikad ampule nisam htjela pogledati. Moram također priznati da sam bila skeptična kad sam počela s Miracle elixir ampulama, no skroz su me oduševile.
Sastojci:

Sprej

Nakon što se tretman s ampulama napravi u salonu za kućnu njegu namijenjen je Miracle elixir sprej za kosu na bazi esencijalnih minerala, keratina i ulja kokosa te sadrži quat polimere koji pogoduju lakšem raščešljavanju kose. Dolazi 140 ml mirisne tekućine u bijeloj bočici na potisak, a sama bočica dolazi u bijeloj kartonskoj ambalaži po cijeni od 144,90 kn (može se naručiti ovdje) . Sprej se koristi kao produženje djelovanja ampule, ali može se koristiti i kao dodatna podrška hidrataciji kose. Sprej sam nanosila i na mokru i na suhu kosu. Na mokru sam ga nanosila nešto izdašnije dok sam na suhoj kosi nanosila ga više na svoje suhe vrhove. Ima prekrasan i prozračan miris kokosa i kosa bude izrazito mekana nakon što se nanese na kosu bez da je otežava. Nosila sam ga u torbici jer nije velik da smeta, a odlično posluži kad osjetim da vrhovi vape za vlagom. Ja sam već na drugoj bočici jer je stvarno odličan sprej, a aura mirisa je predivna i smirujuća. Također djevojke kojima sam kroz upite ovaj sprej savjetovala su bile jako zadovoljne i stvarno vrijedi svake kune.
Sastav:

Moj dojam

Totalno sam oduševljena Miracle elixir terapeutskim tretmanom. Također ću ga redovno ponavljati budući da mi je u u razdoblju od 6 tjedana dosta stabilizirao vlagu u vlasi te kosu mogu lakše nego prije stilizirati. Svakako ukoliko vam je kosa jako uništena bih vam preporučila da uložite u ovaj tretman jer zaista pruža što i obećava. Iako sam očekivala slabe rezultate ostala sam zatečena kako mi je kosa odlično reagirala na tretman. Također sam primijetila da mi se boja nije toliko ispirala što pretpostavljam ima veze s uspostavom vlage i izgradnji keratinskih mostova u vlasi kroz visoku koncentraciju keratina. Summa summarum prezadovoljna sam.

 *********************************************************************************

Darujemo 2 KEUNE Miracle elixir spreja za 2 čitateljice/a, a uvjeti su:

1. Upiši svoje ime ispod ovog članka u komentarima koje imaš na svom Facebook-u.
2. Na mojoj Facebook stranici klikni LIKE i SHARE (da bude javno/public) na objavu koja se nalazi na vrhu stranice (klik ovdje), nužno je LIKE staviti i na moju FB stranicu ukoliko već nisi.
3. Dobitnica/ka su 2.
4. Darivanje traje od 13. listopada do 20. listopada, a objava dobitnica/ka je 21. listopada 2017. godine. (NAKNADNO PRODUŽENJE do 25. listopada, objava dobitnica/ka 26. listopada)

Sretno svima!

 

DOBITNICE: Petra Benzon i Marijana Feldes, FB igra Claudia Kovacic

Molim dobitnice da se jave u roku od 48 sati sa podacima u inbox ili na desk@blondtips.com

126 comments

Leave a reply