KEVIN MURPHY proizvodi za njegu kose; recenzija

Iako sam već bila u doticaju s KEVIN MURPHY proizvodima u salonu ovog puta koristila sam proizvode za kućnu upotrebu. Kako je moja kosa gusta, po prirodi izrazito suha i blajhana kosi je potrebna slojevita i intenzivna njega. Zato sam koristila šampon Smooth.again.wash i regenerator posebno namijenjen za plavuše Blonde.angel. Moram odmah reći da su moja očekivanja od samog početka bila visoka jer od takvog renomiranog brenda to se i očekuje. Uz to salonski tretman kojeg sam imala bio je pozitivno iskustvo pa sam tako nekako postavila i svoja očekivanja.

Šampon Smooth.again.wash

U četvrtastoj bočici kremaste boje dolazi 250 ml biserno bijelog šampona po cijeni od 165 kuna. Šampon je namijenjen gustoj, gruboj ili nestašnoj kosi, a sastoji se od monoi ulja, ekstrakta suncokretovog sjemena, maslaca murumuru ekstrakta te maslinovog ulja. Ne sadrži sulfate te obećava omekšavanje, zaštitu i hidrataciju.
Šampon ima lijep miris te je kremaste konzistencije. Šampon se lako nanosi i ne stvara nepotrebnu pjenu. Šampon sam nanosila kroz dva šamponiranja na posve mokru kosu. Zaista pere jako dobro i ne ostavlja osjećaj zatezanja po vlasištu i čelu kako dobar dio šampona zna. Jednostavno se ispire i kosa je pod rukom mekana. Moram također reći da se odlično ponašao s mojom izrazito suhom kosom. Nije bila zapetljana što je izrazito važno kod moje kose.
Sastojici:

Regenerator Blonde.angel

U četvrtastoj lila bočici dolazi 250 ml ljubičastog regeneratora po cijeni od 180 kuna. Regenerator je namijenjen za plavu kosu, točnije za ubijanje žutih tonova, sluzave konzistencije i ne baš lijepog mirisa kao što je bio šampon. Iako mi je sugerirano da se regenerator drži 10-ak minuta na kosi meni se nije pokazalo kao sretno rješenje. Nakon što sam kosu oprala sa šamponom dobro je je rukama iscijedila te sam nanosila regenerator po dužini. Regenerator sam držala cca.1 minutu na kosi i ispirala. Regenerator je žute tonove dobro neutralizirao i nije ostavljao plave ili ljubičaste tonove po kosi, ali ono što nikako nisam mogla progutati kod njega je što je kosa mi bila suha do te mjere da je nisam mogla raščešljati. Prvo sam koristila regenerator u spreju drugog brenda pa kad sam dobila KEVIN MURPHY mini pakiranja tada sam nanosila nakon ispiranja regeneratora Re.store tretman kojeg sam držala 15-ak minuta na ručnikom prosušenoj kosi. Rezultat je bio daleko bolji.
Sastojci:

 

Što se tiče ovih KEVIN MURPHY proizvoda šampon me totalno oduševio, dok je regenerator Blonde.angel totalno podbacio jer mi nije dopustivo da nešto što košta 180 kuna ne hidratizira kosu niti malo. Ako se ipak odlučite za ovu varijantu, točnije za ovaj regenerator, a imate suhu kosu onda svakako odmah uzmite neku masku jer češalj će samo zapeti u kosi. Da se vratim svojim visokim očekivanjima s početka teksta moram reći da mi se oduševljenje drži u granicama baš zbog regeneratora. Ono što na ovom mjestu moram napomenuti je miris Re.store tretmana koji se držao dobra dva dana.

5 comments

  1. Kristina Nina 16 studeni, 2017 at 14:26 Odgovori

    Super recenzija, baš sam ostala iznenađena negativnim iskustvom na regenerator,pogotovo kad sam pročitala kolika mu je cijena. Zanima me da li postoji šampon i za tanku kosu koja nenormalno opada?

  2. Marijana 17 studeni, 2017 at 10:53 Odgovori

    Ajme stete za regenerator,no jako mi se svidja sto opises svaki detalj,voljela bih nabaviti mini pakiranja! <3 Jako me privuklo sto miris na kosi traje 2x dana meni je to prijeko potrebno,jer nisam nasla jos niti jedan sampon da me ocarao njegov miris! :/ Ufff dobre su cijene za sampon i za regenerator,steta sto regenerator nije opravdao ocekivanja 🙁

  3. Melita 5 prosinac, 2017 at 21:44 Odgovori

    Prije par dana sam se opet vratila na plavo nakon što sam ju “pustila na miru” par mjeseci, baš radi toga što mi je zbog prijašnjeg dugogodišnjeg bojanja i blajhanja postala jako gruba i suha i strašno se mrsi.. doslovno plačem dok se ne raščešljam nakon pranja. Šampon zvuči kao nešto što bi mi dobro došlo i iako mu se cijena čini visoka, kad zbrojim cijene svih drugih koje sam isprobala, mogla sam si komotno kupiti bar 2-3 ova. Žao mi da i regenerator ne drži tu putanju.

Leave a reply