KEUNE Tinta Color Ultimate Cover

Uz širok spektar boja koje nudi KEUNE Tinta color linija boja poseban naglasak stavlja na rješavanje problema transfera pigmenata u sijedu vlas. Osovina problema farbanja sijede vlasi gubitak je srži tj. medule. Izostanak medule također slučaj je kod one kose koja je prošla postupak dekoloracije (blajhanja). Problematika farbanja sijede kose je s jedne strane da boja za kosu uopće se stabilizira u svojevrsnom placebu dlake, s druge strane ako transfer pigmenata i uspije velik izazov je da se pigmenti zadrže u vlasi. Tako boje koje mogu odlično funkcionirati i dati odličan rezultat na kosi koja nije sijeda mogu se pokazati kao potpuni promašaj na sijedoj kosi. Što se tiče strukture dlake naravno i ona pada pod izvjesne promjene posebno postaje grublja na dodir zbog usporavanja opskrbe s vlagom.
KEUNE Tinta Color Ultimate Cover boje, koje u nijanseru imaju oznaku u ljubičastoj boji, razvijene su baš za farbanje sijedih vlasi. Tehnologija se fokusira na pojačavanju kvantitete mikropigmenata kao i intenzivnijeg razgrađivanja molekula. Stabilizatori pigmenata su profinjeniji te se vežu za svaki pojedini pigment čineći ga intenzivnijim. Ultimate Cover boje također imaju jednu posebnu crtu kada govorimo o bojama za prekrivanje sijede kose, a to je da osiguravaju savršeno prekrivanje bez miješanja nijansi.
Boje su razvijene na način da se pigmenti ne talože jedan na drugi što za posljedicu ima gubitak sjaja i posve neprirodan i opterećen izgled boje. Također zahvaljujući čahurenju pigmenata tijekom razvijanja boje pigmenti se usidre duboko u vlas te se gotovo ne ispiru.
KEUNE Tinta Color Ultimate Cover linija boja ima 12 nijansi dok ceramidi koji pomažu omekšati čvrstu sijedu kosu. Ima ima vrlo laganu i dosta prozračnu teksturu koja se tijekom razvijanja ne razlijeva. Tu značajnu ulogu igra posebno razvijena struktura unutar njenih molekula. Patent koji veže molekule i organizira ih u zajedničku radnu skupinu točno određuje način kretanja. Ovim patentom izbjegavaju se neke nuspojave kao poremećenu kutikulu, crvenilo na vlasištu, nabubreno vlasište te u nekim slučajevima čak i curenje limfe.
Ova linija boja za sijedu kosu svakako je vrhunski frizerski doživljaj u kojem možete reći konačno "doviđenja" bolnom farbanju kose te pozdraviti novu i prirodniju nijansu kose. Svakako odabirom KEUNE Tinta Color Ultimate Cover boja sebi, svom vlasištu i svojoj kosi ćete priuštiti ono najbolje i najkvalitetnije.

1 comment

Leave a reply