KEUNE So pure nijanser + novi tonovi

KEUNE So pure linija uz specijalizirane linije za luksuznu njegu kose nudi i paletu boja za kosu kao posve novu dimenziju koloracije kose. Svoju esencijalnu materiju crpe iz biljnih esencija i eteričnih ulja. So Pure koncept temelji se na znanju o fitoterapiji, aromaterapiji i homeopatiji. So pure linija tako uz razvijenu tehnologiju pruža odgovor i na najzahtjevnija pitanja kao i potrebe klijenata.
So pure nijanser nudi tako tonove boja koje pružaju saturiran efekt pigmenata s jedne strane, dok s druge strane kosa ima prirodan izgled. Kod So pure boja obavezan omjer je 1:1 (npr. 60 ml boje i 60 ml So pure razvijača). Svojom mirisnom i gustom teksturom zaista daje poseban doživljaj tijekom postupka koloriranja. Boje su posve oslobođene parabena, sulfata, umjetnih mirisa kao i amonijaka. Izostavljanje amonijaka odraz je usavršavanja tehnologije za koloriranjem bez nepovoljnih aspekata za vlas.

So pure boja svakako nudi poseban i inovativan doživljaj koloriranja kose, ali i nudi sigurno utočište kosi napaćenoj različitim kemijskim procesima. Ukoliko je u prijašnjim postupcima došlo do jakih oštećenja vlasi i vlasišta svakako treba izbjegavati boje koje sadrže amonijak kako ne bi došlo do još većih oštećenja, pa i gubitka vlasi, kroz uskuhavanje koje amonijak uzrokuje. So pure boje posebno su pogodne za blajhanu kosu zbog svoje nježne formule.

Unutar svoje palete nijansa nudi od crne preko smeđe do plave boje sa pepeljastim, bisernim, zlatnim, mahagoni pa i ljubičastim refleksima. Posebna tehnologija prozirnog oklopa koji čuva reflektirajući pigment od ispiranja čini kosu svježom do idućeg koloriranja.

NOVI TONOVI U KEUNE SO PURE NIJANSERU

Krajem prošle godine na tržište stigli su i novi plavi So pure tonovi:

9.72 Very Light Pearl Blonde (ledeno plava)

9.25 Very Light Pearl Mahogany Blonde (nježna zlatno roza)

8.23 Light Pearl Golden Blond (suncem okupana plava)

Nove plave So pure boje nadahnute su draguljima, sjajnim tonovima unutrašnjosti školjki te blagu sirena što ih čini ultimativnim trendom sezone kao vrijednim suputnicama svakog smjelog stila.

Novitet u So pure nijanseru su Cover boje koje su do sada bile dostupne unutar Keune Tinta color boja. Cover boje namijenjene su sijedoj vlasi te kao takve imaju pojačanu koncentraciju pigmenata i jače prozirne zaštitnike kako bi boja bila što postojanija što je za svakog frizera, ali i brend, od posebnog izazova. Nove So pure Cover nijanse nude:

8.00 Light Blonde (lagano plava)

6.00 Dark Blonde (tamno plava)

4.00 Medium Brown (srednje smeđa)

KEUNE So pure boje imaju svojstvo njege tijekom postupka koloriranja budući da se formula boja oslanja na čisto ulje kokosa, ulje argana i fitokeratinu, a formulu zaokružuje mirisna harmonija jasmina i sandalovine.
So pure boje dostupne su isključivo u frizerskim salonima kao posebna profesionalna ponuda. U salonu se možete predbilježiti za cijeli So pure tretman koji ide od boje kose do njege vlasišta i kose samo s najkvalitetnijim i najfinijim prirodnim komponentama. Svakako ćete tretman zapamtiti po predivnim mirisima, nježnom ophođenju i prekrasnom kosom.

5 comments

Leave a reply